מאפינס פיצה מלא בגבינה, ללא ספק יגרום לכם להרהר שוב לגבי הצורה בה אכלנו עד היום את הפיצה שלנו. •מתכון ללא התפחה וללא לישה ובקיצור ללא עבודה מיותרת, שלא תרצו להפסיק להכין אחרי הפעם הראשונה.
מצרכים:
3 כוסות קמח רגיל \ כוסמין
1 כפית מלח
25 גרם שמרים טריים
1/4 1 כוסות מים בטמפרטורת החדר
למילוי:
1/2 1 כוסות רוטב עגבניות
1/2 1 כפיות אורגנו מיובש
1/2 1 כוסות גבינת מוצרלה / גבינה צהובה מגורדת \ "כמו גבינה"
שמן זית
אופן ההכנה:
- בקערה גדולה, מערבבים את הקמח והמלח ולאחר מכן מוסיפים את השמרים ומערבבים עד לאיחוד החומרים.
- יוצרים חור במרכז תערובת הקמח ויוצקים לתוכו את המים. מערבבים בכף העץ עד לשילוב החומרים לכדי בצק במרקם מדולל, אך לא יותר מידי דביק. אם התערובת דביקה, הוסיפו קמח בהדרגה וערבבו בעדינות.
- משמנים קלות קערה בינונית ומעבירים לתוכה את הבצק. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך לילה (עד 12 שעות).